بهداشت در لاندری صنعتی
از آنجایی که افراد شاغل در لاندری مراکز درمانی بیشتر از سایرین در معرض بیماریها قرار دارند، در صورت عدم رعایت بهداشت محیط در بیمارستان، بیشتر از دیگران بیمار میشوند.
از طرف دیگر وضعیت سلامتی شخص نیز بر کیفیت و کمیت کار تاثیر میگذارد. مبتلایان به بیماریهای واگیر در صورت عدم رعایت مسایل بهداشتی علاوه بر به خطر انداختن جان خود، سایر همکاران یا افراد جامعه را نیز در معرض خطر قرار میدهند. افرادی که می خواهند در محیطهای در معرض خطر مانند بیمارستانها، کلینیکهای تزریق و پانسمان یا لاندری آنجا مشغول بکار شوند (بخصوص افرادی که نظافت آن محیطها را بر عهده دارند) بایستی از نظر آگاهی و توانایی عملی به حدی برسند که نه تنها خود بیمار نشوند بلکه بتوانند با نظافت صحیح و رعایت کلیه مسایل مربوط از سرایت بیماریها جلوگیری نمایند چرا که بدیهی است بازده یک فرد سالم بیشتر از یک فرد نا سالم است.

بهداشت در واحد لاندری
بهداشت در محیط مراکز درمانی
بهداشت محیط بیمارستان شامل کلیه اقداماتی است که از انتقال عوامل بیماریزای محیط خارج به داخل بیمارستان و بالعکس جلوگیری میکند. در این راستا عوامل محیطی همچون آب، فاضلاب، زباله، هوا، غذا و … باید به نحوی کنترل شوند تا علاوه بر ایجاد محیطی سالم و بهداشتی به بهبود بیماران نیز کمک نمایند.
بهداشت در لاندری مراکز درمانی
رختشویخانه از بخشهای مهم بیمارستان است که از نظر بهداشتی و انتشار عفونت اهمیت زیادی دارد. اگر چه ملحفه والبسه آلوده در مراکز بهداشتی درمانی میتواند بعنوان منبعی از میکروارگانیسم های پاتوژن باشد اما گزارش تعداد موارد بیماریهای ناشی از مراقبتهای بهداشتی در ارتباط با منسوجات آلوده بسیار کم بوده با این وجود خطر انتقال بیمار ی از طریق لباسهای آلوده در طول فرایند شستشو نبایستی نادیده گرفته شود.
واحد لاندری (رختشویخانه) بیمارستان باید در محل مناسبی قرار داشته و مجهز به کلیه ماشین آلات لباسشویی، خشکن و اتوکشی باشد. ضمنا محل لوازم آلوده و شسته شده باید از یکدیگر کاملا مجزا باشند تا امکان مخلوط شدن آنها و آلودگی ثانوی وجود نداشته باشد. نور، تهویه، حرارت و رطوبت این قسمت باید مناسب باشد.
۱---->2---->3---->4---->5
خوشحال خواهیم شد که اولین دیدگاه را شما ارسال نمائید.