خطر شوینده‎های آنتی‎ باکتریال

18976 بازدید

۱۳۹۷-۰۹-۱۰

مصرف مواد آنتی باکتریال مارا با چه خطراتی رو به رو میکند؟

استفاده از صابون های آنتی باکتریال می‎تواند برای سلامتی خطرناک باشد. بسیاری از مصرف کنندگان این صابون‎ها بدون اینکه اطلاعی داشته باشند به این مواد حساسیت و آلرژی دارند و همواره به دنبال علت آلرژی خود هستند.

در صورتیکه یک شخص سالم از صابون‌های آنتی باکتریال استفاده کند، فلور طبیعی پوست به هم می‌ریزد و باکتری‌هایی که به طور معمول در سطح پوست زندگی می‌کنند و هم زیست طبیعی بدن ما هستند از بین می‌روند.

باکتری های هم زیست با بدن

باکتری های هم زیست با بدن

ممنوعیت استفاده از مواد آنتی باکتریال در آمریکا

طی سال‎های اخیر فشارهای زیادی بر سازمان غذا و داروی آمریکا وارد شده و سعی شده این سازمان را وادار به تصویب حکم ممنوعیت ماده‎ای شیمیایی به نام «تریکلوزان» کنند.

تریکلوزان چیست؟

تریکلوزان همان ماده ای است که در صابون های آنتی باکتریال، شوینده های ظروف آشپزخانه و حتی برخی خمیردندان‎ها وجود دارد و به ادعای شرکت های تولیدکننده خاصیت ضدباکتری به آنها می دهد.

هنگامی که نخستین بار نام صابون‎ها یا مواد شوینده آنتی باکتریال (یا همان شوینده های ضدباکتری) را شنیدید چه احساسی داشتید و چه معنایی از آن برداشت کردید؟

یک معنای ساده و دم دستی که بی درنگ به ذهن می‎رسد این است که شست وشو با صابون ها یا شوینده های معمولی، به اندازه کافی تمیز نمی‎کند و باکتری‎ها از دست این شوینده‎ها جان سالم به در برده و میزبان خود را بیمار می کنند!

اگر واقعا چنین معنایی به ذهن متبادر شود، طبیعی است فرد ترغیب خواهد شد بیشتر از محصولات بهداشتی آنتی باکتریال استفاده کند و دیگر نسبت به باکتری های دوروبر خود هراس و نگرانی به دل راه ندهد. ولی انگار این برداشت که به مذاق تولیدکنندگان این محصولات خوش می آید چندان هم منطبق با واقعیت نیست.

وجود ماده تریکلوزان در خمیر دندان و مایع های شوینده

وجود ماده تریکلوزان در خمیر دندان و مایع های شوینده

آیا آنتی باکتریال ها بهتر از صابون‎های معمولی هستند؟

ظاهرا اکنون کار این مواد شوینده در آمریکا بالا گرفته و سازمان غذا و داروی این کشور وارد میدان شده و این پرسش عمومی را پیش کشیده است که آیا محصولات آنتی باکتریال واقعا بهتر از صابون‌ها و شوینده‌های معمولی کار می‎کنند و حتی مهم تر از آن، آیا اصلا کالاهایی سالم و مطمئن هستند؟

با وجود ادعای این شرکت‎ها، ظاهرا هر چه بیشتر می‎گذرد، مطالعات بیشتری فایده و حتی سلامت این ماده شیمیایی را زیر سوال می‎برد. جالب است بدانید اکنون در بدن ۷۵ درصد آمریکایی ها می توان تریکلوزان یافت. این ماده به راحتی در بدن انسان منتشر می شود و راه خود را به ادرار، خون و حتی شیر مادر باز می کند.

استفاده از شوینده‌های حاوی مواد آنتی باکتریال میتواند موجب ناباروری شود!

پژوهش‎ها نشان می‎دهد استفاده از صابون های آنتی باکتریال گاهی نتیجه عکس می دهد و حتی می تواند به باروری و زاد و ولد باکتری های جان سخت کمک کند

اما فارغ از این هیاهو، واقعا تریکلوزان چرا و چقدر مضر است؟

این ماده شیمیایی به دلیل برخورداری از دو ویژگی متفاوت، در برخورد با ارگانیسم زنده نتایج پیچیده‎ای به بار می‎آورد.

پیشنهاد میکنیم این مقاله رو از دست ندید
الکتروموتور جمکو (jemco)

از یک سو ماده‎ای خطرناک است که در کار هورمون‎های بدن انسان اختلال ایجاد می‎کند و از سوی دیگر ویژگی‎هایی شبیه استروژن، هورمون تولید مثل دارد و در مطالعات آزمایشگاهی ارتباطی میان حضور این ماده در بدن انسان و بروز آسیب‎های تولیدمثل و دوران رشد مشاهده شده است.

آسیب تیروئیدی، آسیب مغزی طی دوره حیاتی رشد، کیفیت بسیار پایین اسپرم و نیز مشکلات یادگیری و حافظه. برخی از این معضلات خاص سلامت هستند که تریکلوزان در بروز آنها نقش دارد.

کمک کردن مواد آنتی باکتریال به رشد باکتری‌ها!

پژوهش‎های دیگر نشان می‎دهد استفاده از صابون های آنتی باکتریال گاهی نتیجه عکس می‎دهد و حتی می‎تواند به باروری و زاد و ولد باکتری‎های جان سخت کمک کند.

دانشمندان شواهدی به دست آورده اند که نشان می‎دهد تریکلوزان همچنین سبب بروز حساسیت و آلرژی می شود و می‎تواند عامل ضعف عملکرد ماهیچه ای به شمار رود.

خلاصه اینکه تریکلوزان عامل بروز خطرات بسیار زیادی است، در حالی که فایده ای به همراه ندارد.

ماده سمی تریکلوزان در مواد آنتی باکتریال

ماده سمی تریکلوزان در مواد آنتی باکتریال

آمریکا پس ازینکه نتوانست این ماده را از محصولات خود حذف کند ….

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است در شرایطی قرار دارد که باید سلامت صابون های آنتی باکتریال و دیگر محصولات نظیر آن احراز شود و نیز باید ثابت شود این مواد شوینده در نابود کردن باکتری ها از آب و صابون و شوینده های معمولی موثرترند، وگرنه تولیدکنندگان این محصولات ممکن است مجبور شوند توضیحات روی بسته بندی آنها را اصلاح کنند یا در فرمول ساخت این محصولات تغییراتی اعمال کنند و شاید حتی کار به جایی برسد که لازم باشد تریکلوزان را از محصولات خود حذف کنند.

معرفی موادی که به جای آنتی باکتریال ها استفاده میشوند…

با توجه به موارد فوق، تریکلوزان سمی هست که جهت جلوگیری از تجمع باکتری ها به مواد شوینده اضافه میشود، در صورتی که اگر در مواد شوینده، فرمول ترکیب مواد، کامل و دقیق باشد خود به خود این مواد شوینده از تجمع باکتری ها جلوگیری بعمل می‌آورد.

متاسفانه تولید کنندگان این محصولات به علت عدم رعایت فرمول صحیح مواد، جهت جلوگیری از تجمع باکتری و جلوگیری از ایجاد بوی نامطبوع پس از شستشو مجبور به اضافه کردن تریکلوزان به محصولات خود میشوند.

محصولات شوینده شرکت آکورد فابریک با رعایت مقدار ترکیبات هر فرمول و انجام فرمول به صورت کامل قادر به حذف این ماده از محصولات خود شده اند و کلیه مواد شوینده های این شرکت بدون ماده تریکلوزان بوده و به علت ساختار فرموله ی خود از تجمع هرگونه باکتری مضر جلوگیری میکند.

محصولات آکورد برای افرادی که دارای آلرژی بوده و همچنین کودکان مناسب می‌باشد.

 

مستند حیات روی پوست ما

لینک زیر حاوی یک ویدئو می‎باشد که از شبکه مستند سیما پخش شده و در این مستند به بررسی باکتری هایی که هم زیست ما هستند پرداخته و طی آن عمل پای فردی را نشان میدهد که در اثر استفاده از مواد آنتی باکتریال مجبور به قطع کردن انگشتش شده و….

حیات روی پوست ما شبکه مستند

۱---->2---->3---->4---->5
[کل: ۳ میانگین: ۳]

پربازدیدترین‌ها

دیدگاه‌ها

خوشحال خواهیم شد که اولین دیدگاه را شما ارسال نمائید.

دیدگاه خود را ثبت نمایید.

برای دریافت آخرین خبرها و محصولات ما به کانال تلگرام ما بپیوندید