همانطور که همکاران محترم اطلاع دارند، شوینده اصلی خشکشویی مادهای به نام پرکلراتیلن می باشد. این ماده دامنه عملیاتی وسیعی جهت جوابگویی به اغلب نیازهای نگهداری منسوجات امروزه جامعه را دارا می باشد. این ماده علاوه بر آنکه چرک زدا، گند زدا، لکه زدا و ضد عفونی کننده است؛ در مواردی هم لک های لباس را زایل می نماید.
ترکیب پرکلراتیلن و ماده سکاپور برای لکهگیریهای اولیه البسه که دارای لکههای به اصطلاح سمج هستند، مؤثر بوده و کمی احتمال باقیماندن اثر داروی مصرفی بر روی لباس بصورت طوق میباشد که در حالت رساند بخار و مکش سریع این نقیصه نیز برطرف خواهد شد.
آنچه که برای ارائه کننده خدمات شستشو با دستگاه لباسشویی صنعتی مطرح است زایل کردن طیف وسیعی از لکههای روی البسه و همچنین بوهای نامطبوع مانده در البسه و ایجاد بوی خوش برای البسه مشتریان میباشد که یکی از هنرهای مؤثر در جذب مشتریان و رضایتمندی آنان است و غفلت و کم کاری و مسامحه در این قسمت باعث کاهش تعداد مشتریان خواهد گردید.
بنابراین دقت در این قسمت کار بخصوص در روش لکهگیری اولیه قبل از شستشو و یا حین شستشو و خوشبو نمودن البسه در پایان کار شستشو حائز اهمیت فراوان میباشد. البته باید اطمینان حاصل کرد که داروهای لکه بر فعلی تاثیر منفی بر روی منسوجات رنگی نداشته و رنگهای اصلی البسه را ثابت نگهداشته و حتی البسه کمرنگ نیز رنگ پس ندهند.
لکه لباس، روش های لکه بری و داروهای لک گیری
روش لکه گیری عمومی
روش لکه گیری لباس بصورت عمومی به شرح زیر میباشد:
در داخل سبد یا حوضچه و یا لگن و با اضافه کردن ۵ میلی لیتر داروی لکه بر چربی به ازای هر کیلو البسه انجام میشود. اطمینان کافی از زایل شدن لکههای چربی که عمدتاً لکههایی مانند چربی غذا، سس، بستنی، کیک، خامه، شیر، سوپ و لکههایی که دارای روغن همراه غذا و یا دارای گریس ناشی از تماس لباس مشتری با وسایل نقلیه و… هستند بدست می آیند و نیازی به کار کردن مستقیم روی لباس نیست.
پس از مرحله اول در مرحله بعدی، عملیات اضافی مورد نیاز انجام می گیرد. در این مرحله استعمال داروی لکه بر با پرس یا اسپری برای زایل کردن لکه ضروری میباشد. همچنین استفاده از دستکش توصیه میشود زیرا بعضی از داروهای لکه گیری دارای هیدروکربنکلری هستند که در اثر تماس با پوست دست سوزش و تحریک پوستی ایجاد می نماید.
در این مرحله اثر لکههای چربی یا جوهر و سایر لکهها با استفاده از طیف وسیع انواع لکهبرها که توضیحات مفصل آن را متعاقباً ارائه خواهیم داد، نسبت به رفع لکه اقدام نموده و سپس البسه را جهت شستشوی متداول و آبکشی نهایی آماده مینماییم.
دقت شود که جهت خوشبو کردن لباس و ضد الکتریسیته و عایق نمودن و کاهش میزان پرزدهی آن میبایست در مرحله نهایی به میزان کافی از نرم کننده لباس استفاده شود. انجام تمامی این مراحل دربردارنده رضایت از شستشو خواهد بود.
۱---->2---->3---->4---->5
خوشحال خواهیم شد که اولین دیدگاه را شما ارسال نمائید.