نصب و راه‎اندازی پرس اطو

9196 بازدید

۱۳۹۶-۱۲-۲۲

اطو کشی آخرین مرحله از فرآیند شستشو می‎باشد. لباس‎ها و ملحفه‎های اطو شده دارای ظاهر زیباتر و مرتب‎تری هستند، در نتیجه کیفیت اطو کشی تأثیر بسزایی در بهتر شدن نتیجه شستشو خواهد داشت.

پرس اطو دستگاهی است که جهت صاف کردن منسوجات در خشکشویی‎ها، رختشویخانه‎های صنعتی، لاندری بیمارستان، لاندری هتل و … مورد استفاده قرار می‎گیرد. این دستگاه با استفاده از بخار چروک البسه را از بین برده و همچنین موجب ضد عفونی شدن آنها می‎گردد.

مانند هر دستگاه دیگری، رعایت اصول نصب و راه‎اندازی صحیح دستگاه پرس اطو موجب کارایی بهتر و طول عمر بیشتر دستگاه می‎گردد. تمامی عملیات نصب اتو پرس صنعتی باید توسط مهندسین واجد شرایط و آموزش دیده انجام گردد.

با نصب و راه‎اندازی صحیح و با کیفیت بالا، تجهیزات شستشوی صنعتی و تجاری قادر به انجام کار مؤثر، قابل اطمینان و ایمن خواهند بود. بطور کلی اطمینان از کیفیت نصب بالا موجب ایجاد اطمینان خاطر نهایی از صحت اجرا می‎گردد.

نصب پرس اطو

نحوه نصب و راه‎اندازی پرس اطو

نصب پرس اطو

روش نصب پرس اطو به شرح زیر می‎باشد:

دستگاه پرس اطو دارای ورودی و خروجی مجزا می‎باشد. ورودی پرس اتو در سمت راست دستگاه تعبیه شده است، برای شروع ابتدا بخار را بوسیله یک عدد شیر به ورودی دستگاه وصل می‎نماییم. برای آبگیری یک عدد شیر در قسمت خروجی متصل کرده و برای جلوگیری از خیس شدن پنبه و همچنین عملکرد بهتر دستگاه یک تراپ هم روی دستگاه قرار می‎دهیم. پس از طی کردن مراحل گفته شده میز و سرشانه را نیز متصل می‎نماییم.

راه‎اندازی پرس اطو

روش راه‎اندازی پرس اطو به شرح زیر می‎باشد:

قبل از شروع کار با دستگاه باید شیر تخلیه باز گذاشته شود تا آب داخل پرس کاملاً خارج گرد، بعد از اتمام آبگیری، شیر تخلیه را بسته می‎شود. اگر در حین کار آب از دستگاه خارج شد بهتر است عمل آبگیری مجدداً انجام گیرد.

سه پدال در قسمت پایین دستگاه قرار دارد. دو تا از پدال‎ها جهت خروج بخار و دیگری جهت خشک کردن مورد استفاده قرار می‎گیرد. برای شروع اطو کشی فقط کافیست البسه را روی بالشتک اتو پرس قرار داده و پدال را فشار دهیم.

فشار دادن پدال وسط باعث خروج بخار از بالای بالشتک شده و اطوکشی انجام می‎گردد. با فشار دادن پدال سمت راستی بخار از پایین خارج می‎گردد. پدال سمت چپ جهت خشک کردن کاربرد دارد.

در حین کار بالشتک داغ می‎گردد، در نتیجه کار با پرس اطو باید با احتیاط صورت گیرد. لازم است ماهیانه قطعه پرس روغن‎کاری شده و روغن کمپرس چک گردد. همچنین هر سه ماه یکبار تعویض پنبه ضرورت دارد.

۱---->2---->3---->4---->5
[کل: ۲۳ میانگین: ۲.۲]
پیشنهاد میکنیم این مقاله رو از دست ندید
الکترو موتور چیست؟
برچسب ها:

پربازدیدترین‌ها

دیدگاه‌ها

  1. شهنام ۱۴۰۱-۰۴-۱۶

    سلام این آبی که از پرس خارج میشه آب مقطره

  2. پرستو نقی زاده ۱۴۰۱-۰۴-۲۰

    سلام دوست عزیز
    خیر آب مقطر نیست

دیدگاه خود را ثبت نمایید.

برای دریافت آخرین خبرها و محصولات ما به کانال تلگرام ما بپیوندید